Tilien ja roolien hallinta

Tilin määritys

Tarvitset Oculus for Businessin käyttöönottoon seuraavat:

• Tarvitset Workplace-tilin (sisältyy ostokseen).

• Tarvitset yrityssähköpostitilin. Maksuttomat sähköpostitilit (esimerkiksi Gmail, Yahoo jne.) eivät ole yhteensopivia.

• Tarvitset Laitemääritys-sovelluksen käyttöön Android-laitteen, jossa on Oreo 8.0 -käyttöjärjestelmäversio tai tätä uudempi. Android-tabletteja ei tällä hetkellä tueta virtuaalilasien aktivoinnissa.

• Tarvitset avoimen tai WPA2-suojatun Wi-Fi-verkon, joka tukee vähintään 20 mbps:n nopeutta ja jolla on avoin yhteys Facebook-palvelimiin.

• Wi-Fi-verkko täytyy valmistella ennen laitteen käyttöönottoa: Siinä pitää olla WPA2-salasana eikä siinä saa olla vahtiportaalia.

• Manuaalisia todentamattomia välityspalvelimia tuetaan.

• Palomuurin täytyy sallia lähtevät yhteydet portista 443 seuraaviin URL-osoitteisiin:

• Palomuurin täytyy sallia lähtevät yhteydet portista 8883 seuraavaan URL-osoitteeseen:

Tilin ensisijainen ylläpitäjä nimetään Oculus for Businessin ostamisen yhteydessä. Ensisijainen ylläpitäjä saa sähköpostiviestin, jossa on kutsu laitehallinnan tilin määrittämistä varten. Muita ylläpitäjiä voi lisätä sen jälkeen, kun alustava ylläpitäjätili on luotu.

Avaa tilin määrittämistä varten sähköposti tietokoneella ja viimeistele tilin luominen seuraamalla sähköpostiviestin ohjeita.

Ihmiset

Hallitse laitehallinnan ylläpitäjien käyttöoikeuksia.

Voit hallinnoida ylläpitäjiä laitehallintapaneelin Ihmiset-osiossa. Ylläpitäjillä on oltava yrityksesi toimialueen sähköpostiosoite ja myös aktiivinen Workplace-tili.

Voit kutsua uuden ylläpitäjän laitehallintaan seuraavasti:
  1. Klikkaa laitehallinnassa Ihmiset.

2. Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite hakupalkkiin kohdassa Lisää ylläpitäjä.

3. Etsi henkilö avattavasta luettelosta ja klikkaa Lisää laitehallintaan.

Voit kutsua henkilön Workplaceen seuraavasti:

Jos et näe hakupalkissa sen henkilön nimeä, jonka haluaisit lisätä, sinun on lisättävä hänet ensin yrityksesi Workplaceen. Voit tehdä sen klikkaamalla Siirry WorkplaceenIhmiset-sivun ylälaidassa.

Sinun on oltava Workplace-ylläpitäjä, jotta voit lisätä henkilön yrityksesi Workplaceen.

Voit kumota henkilön laitehallinnan ylläpitäjän oikeudet seuraavasti:
  1. Klikkaa laitehallinnassa Ihmiset.

2. Klikkaa Laitehallinnan ylläpitäjät kohdassa sen henkilön nimen vieressä, jonka ylläpitäjän oikeudet haluat kumota.

3. Klikkaa Poista ylläpitäjätili käytöstä.

Voit poistaa henkilön Workplacesta seuraavasti:

Jos haluat poistaa henkilön Workplacesta, se on tehtävä Workplacen ylläpitäjäkonsolissa klikkaamalla Siirry WorkplaceenIhmiset-sivun ylälaidassa.

Kyllä, voit lisätä useita ihmisiä hallinnoimaan Oculus for Business -tiliäsi. Lisättävien ylläpitäjien määrää ei ole rajoitettu.

Muista, että kaikilla ylläpitäjillä on samat oikeudet ja että samaan aikaan tehdyt muutokset tallennetaan niihin liittyneiden toimintojen suoritusjärjestyksessä.

Tällä hetkellä ulkoisella kehittäjällä on oltava yrityksesi toimialueen sähköpostiosoite, ja hänen on kuuluttava yrityksesi Workplaceen, jos haluat hänen hallinnoivan tiliäsi.

Kun olet vahvistanut, että kehittäjä on lisätty Workplaceen, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Ihmiset.

2. Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite hakupalkkiin kohdassa Lisää ylläpitäjä.

3. Etsi henkilö avattavasta luettelosta ja klikkaa Lisää laitehallintaan.