Administration af konti og roller

Opsætning af konto

For at opsætte Oculus for Business skal du bruge følgende:

• En Workplace-konto (inkluderet i købet).

• En virksomheds-e-mailkonto. Gratis e-mailkonti, såsom Gmail, Yahoo osv. er ikke kompatible.

• En Android-enhed, der kører Oreo (8.0) eller derover skal bruges til at køre appen Enhedsopsætning. Android-tablets er ikke understøttet til aktivering af headset på nuværende tidspunkt.

• Et åbent/WPA2-wi-fi-netværk, der kan understøtte 20 mbps med åben forbindelse til Facebook-servere.

• Der kræves et opsætnings-wi-fi-netværk til opsætning af enheden: WPA2 (adgangssætning) uden tvungen portal.

• Manuelle ikke-godkendte proxyer understøttes.

• Firewall med udgående 443-forbindelse til de følgende webadresser:

• Firewall med udgående 8883-forbindelse til den følgende webadresse:

Når du køber Oculus for Business, tildeles der en primær administrator til kontoen. Den primære administrator modtager en e-mail med en invitation til opsætning af din Enhedsadministrator-konto. Der kan tilføjes yderligere administratorer, efter at den første administratorkonto er blevet oprettet.

For at opsætte din konto skal du åbne e-mailen på en computer og følge instruktionerne i e-mailen for at fuldføre oprettelsen af kontoen.

Personer

Administrer administratoradgang til Enhedsadministrator.

Du kan administrere dine administratorer fra afsnittet Personer i kontrolpanelet i din Enhedsadministrator. Administratorer skal have en e-mailkonto på din virksomheds domæne og skal også have en aktiv Workplace-konto.

Sådan inviterer du en ny administrator til Enhedsadministrator:
  1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Personer.

2. Indtast personens navn eller e-mail i søgefeltet under Tilføj en administrator.

3. Find deres navn i rullemenuen, og klik på Føj til Enhedsadministrator.

Sådan inviterer du nogen til Workplace:

Hvis navnet på den person, du gerne vil tilføje, ikke kan findes i søgefeltet, skal du først tilføje dem i din virksomheds Workplace. For at gøre dette skal du klikke på Gå til Workplace øverst på siden Personer.

Du skal være Workplace-administrator for at kunne føje nogen til din virksomheds Workplace.

Sådan tilbagekalder du en persons administratorrettigheder i Enhedsadministrator:
  1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Personer.

2. Under Administratorer for Enhedsadministrator klikker du på ved siden af navnet på den person, du gerne vil tilbagekalde administratorrettighederne for.

3. Klik på Deaktiver administratorkonto.

Sådan fjerner du en person fra Workplace:

Hvis du gerne vil fjerne en person fra en Workplace, skal du gøre dette fra Workplace-administratorkonsollen ved at klikke på Gå til Workplace øverst på siden Personer.

Ja, du kan tilføje flere personer til at administrere din Oculus for Business-konto. Der er ikke nogen grænse for, hvor mange administratorer du kan tilføje.

Husk, at alle administratorer vil have samme adgangsniveau, og ændringer, der foretages på samme tid, gemmes i rækkefølge efter deres handling.

Hvis du gerne vil have en ekstern udvikler til at administrere din konto på nuværende tidspunkt, skal de have en e-mailadresse på din virksomheds domæne og være føjet til din virksomheds Workplace.

Når du har bekræftet, at din udvikler er føjet til Workplace:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Personer.

2. Indtast personens navn eller e-mail i søgefeltet under Tilføj en administrator.

3. Find deres navn i rullemenuen, og klik på Føj til Enhedsadministrator.