De ontwikkelaarsmodus gebruiken

Ontdek hoe je de ontwikkelaarsmodus voor Oculus for Business kunt gebruiken.

De ontwikkelaarsmodus is een Apparaatbeheer-instelling die Android Device Bridge-opdrachten (ADB-opdrachten) mogelijk maakt op specifieke headsets wanneer deze via USB zijn verbonden met een computer.

Raadpleeg onze ADB-ontwikkelaarsdocumentatie voor meer informatie over de gebruiksmogelijkheden, tips en effectieve methoden voor het gebruik van ADB.

De ontwikkelaarsmodus inschakelen:

1. Klik in Apparaatbeheer op Apparaatgroep.

2. Klik op de headset of groep headsets waarvoor je de ontwikkelaarsmodus wilt inschakelen en klik op Instellingen.

3. Klik naast USB-foutopsporing op en selecteer Aan.

4. Bekijk de informatie in de melding Waarschuwing USB-foutoplossing en klik op Accepteren.

5. Klik op Opslaan.

Onthoud dat je op een willekeurig moment slechts 10 headsets in de ontwikkelaarsmodus kunt gebruiken.

Ga voor meer informatie over ontwikkelen voor Oculus naar de website voor ontwikkelaars en lees meer over ons ISV Program.