Bruke utviklermodus

Finn ut hvordan du kommer i gang med utviklermodus på Oculus for Business.

Utviklermodus er en Enhetsbehandling-innstilling som aktiverer ADB-kommandoer (Android Device Bridge) på spesifikke VR-briller når de er koblet til en datamaskin via USB.

Hvis du vil finne ut mer om verktøyene, tips og anbefalte fremgangsmåter for bruk av ADB, kan du ta en titt på vår ADB-utviklerdokumentasjon.

Slik slår du på utviklermodus:

1. I Enhetsbehandling klikker du på Enhetsgruppe.

2. Klikk på VR-brillene eller gruppen av VR-briller du vil aktivere utviklermodus for, og klikk deretter på Innstillinger.

3. Klikk på ved siden av USB-feilsøking, og velg deretter .

4. Les informasjonen i advarselen om USB-feilsøking, og klikk deretter på Godta.

5. Klikk på Lagre.

Husk at du bare kan ha ti VR-briller i utviklermodus samtidig.

Hvis du vil vite mer om utvikling for Oculus, kan du gå til utviklernettstedet vårt og finne ut mer om ISV-programmet vårt.