Kehittäjätilan käyttäminen

Lue ohjeet siihen, miten voit aloittaa kehittäjätilan käytön Oculus for Businessissa.

Kehittäjätila on laitehallinnan asetus, joka mahdollistaa ADB-komentojen käytön tietyissä virtuaalilaseissa niiden ollessa yhdistettyjä tietokoneeseen USB:n kautta.

Voit lukea lisää työkaluista ja katsoa vinkkejä ja parhaita käytäntöjä ADB-tilan käyttöön kehittäjien ADB-ohjeista.

Voit ottaa kehittäjätilan käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa laitehallinnassa Laitekalusto.

2. Klikkaa virtuaalilaseja tai virtuaalilasien ryhmää, jossa haluat ottaa käyttöön kehittäjätilan, ja klikkaa sitten Asetukset.

3. Klikkaa USB-virheenkorjauksen vieressä ja valitse sitten Päällä.

4. Tarkista USB-virheenkorjausvaroitus-kehotteen tiedot ja klikkaa sen jälkeen Hyväksy.

5. Klikkaa Tallenna.

Muista, että kehittäjätilassa kerrallaan olevien virtuaalilasien enimmäismäärä on 10.

Jos haluat lisätietoa Oculus-kehitystyöstä, tutustu kehittäjäsivustoomme ja sekä ISV-ohjelmaamme.