Brug af Udviklertilstand

Læs mere om, hvordan du begynder at bruge Udviklertilstnad med Oculus for Business.

Udviklertilstand er en indstilling i Enhedsadministrator, som gør det muligt at bruge ADB-kommandoer (Android Device Bridge) på specifikke headsets, når de er sluttet til en computer via USB.

Hvis du vil vide mere om funktioner, tips og anbefalede fremgangsmåder for brug af ADB, skal du læse vores ADB-dokumentation til udviklere.

Sådan slår du Udviklertilstand til:

1. Gå til Enhedsadministrator, og klik på Enhedsgruppe.

2. Klik på headsettet eller gruppen af headsets, som du vil aktivere Udviklertilstand for, og klik så på Indstillinger.

3. Klik på ud for USB-fejlfinding, og vælg Til.

4. Gennemgå oplysningerne i advarslen om USB-fejlfinding, og klik på Acceptér.

5. Klik på Gem.

Husk, at du kun kan have ti headsets i Udviklertilstand på én gang.

Du kan få flere oplysninger om udvikling for Oculus ved at gå til vores udviklersite, hvor du kan læse mere om vores ISV-program.